ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιλογή προϊόντος

Η επιλογή προϊόντος είναι καθοριστικό κομμάτι της επιχείρησης σας.

Για τον λόγο αυτό η εξειδικευμένη ομάδα μας, αναλαμβάνει να σας συμβουλέψει και να σας καθοδηγήσει στο να πάρετε την πιο σωστή απόφαση σχετικά με την επιλογή προϊόντος.

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό προϊόν σε σχέση με την κουλτούρα, τις ανάγκες και τις προτιμήσεις της χώρας που επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε.

Είτε έχετε εμπειρία είτε όχι στον τομέα των εξαγωγών και της προώθησης προϊόντων εμείς θα είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή και θα σας βοηθούμε με ότι χρειάζεστε για να οργανώσετε στο μέγιστο βαθμό την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στον τομέα των εξαγωγών.

Μην ξεχνάτε ότι μαζί σας θα πετύχουμε και εμείς.

Δημιουργία αποτελεσματικού και ξεχωριστού Brand Name

Το όνομα και η συσκευασία είναι πολύ σημαντικά για την προώθηση του προϊόντος σας. Ο συνδυασμός ποιοτικού προϊόντος και ελκυστικής συσκευασίας δεν αφήνουν περιθώρια στον καταναλωτή να απορρίψει το προϊόν σας.

Εκτός ότι μπορούμε να σας στείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε με το δικό μας Brand Name, έχουμε επίσης την δυνατότητα σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, να σας παρέχουμε μια μοναδική ταυτότητα για το προϊόν σας που θα το κάνει να ξεχωρίζει στην αγορά δημιουργώντας για εσάς την δική σας αποκλειστική συσκευασία με το δικό σας Brand Name.

Να ξέρετε ότι μια εντυπωσιακή συσκευασία είναι ο τρόπος που καλωσορίζετε τον πελάτη σας και επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην δημιουργία θετικών εντυπώσεων για το προϊόν σας.

Να έχετε πάντα υπόψιν ότι ο σωστός σχεδιασμός και η μελετημένη συσκευασία είναι η ταυτότητα της επιχείρησης σας.

Ιδέες και συμβουλές για προώθηση και αύξηση των πωλήσεων

Έχοντας υπόψιν τον υψηλό ανταγωνισμό η εταιρεία μας πάντα σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους ανάπτυξης επιχειρήσεων μπορεί να σας παρέχει πρακτικές ιδέες και συμβουλές για το πως θα προωθήσετε και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας και παράλληλα τις πωλήσεις σας.

Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας και διαθέσιμοι να σας προτείνουμε λύσεις και στρατηγικές για την προώθηση και ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Θα παρακολουθούμε μαζί την πορεία που ακολουθεί η επιχείρηση σας σε όλους τους τομείς (εσωτερικά και εξωτερικά) και θα λαμβάνουμε τις καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις με βάση την συγκέντρωση στοιχείων και την ανάλυση τους.

Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μία θέση ίσως στα ψηλότερα σκαλιά της αγοράς.

Εξασφάλιση αδειών

Δεν υπάρχει λόγος άγχους και ανησυχίας.

Μπορούμε εκ μέρους σας να εξασφαλίσουμε από την Κύπρο όπου είναι η χώρα εξαγωγής των προϊόντων, ότι άδεια ή πιστοποιητικό απαιτείται που αφορά την εταιρεία σας σε σχέση με το προϊόν σας.

Θα φροντίσουμε εμείς έτσι ώστε το κάθε προϊόν να έχει τα ανάλογα χαρτιά πιστοποίησης που πιθανόν να μας ζητήσετε έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια της εξαγωγής.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε να σας παρέχουμε ότι βεβαιώσεις χρειάζεστε που πιθανόν να απαιτούνται από την χώρα σας.

Οργάνωση της διαδικασίας εξαγωγής

Αναλαμβάνουμε την διαδικασία αποστολής των εμπορευμάτων μέχρι την χώρα που επιθυμείται.

Σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες που έχουμε επαφή μπορούμε να σας παρέχουμε ένα πλήρες ολοκληρωμένο πακέτο που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Φυσικά μπορείτε και εσείς μέσω των δικών σας συνεργατών και επαφών να αναλάβετε από μόνοι σας την διαδικασία εξαγωγής χωρίς την βοήθεια μας.

Οι εξαγωγές προϊόντων γίνονται είτε με αεροπλάνο είτε με πλοίο.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα σας συμβουλέψουμε για την πιο σωστή μέθοδο που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την ασφαλής μεταφορά των προϊόντων σας.