ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Επενδύστε μαζί μας

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Κύπρο και ασχολείται με την εξαγωγή παραδοσιακών προϊόντων που παράγονται κυρίως στο νησί μας.

Τα προϊόντα της Κύπρου έχουν ιστορικές ρίζες και αποτελούν σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού μας αφού σε κάθε περίσταση όπως κοινωνικές εκδηλώσεις, παραδοσιακές γιορτές, οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάντα θα βρεις τα ξεχωριστά εδέσματα και συνταγές του νησιού μας.

Έχουμε ως πλεονέκτημα την ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Κύπρο και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός αυτό, στηρίζουμε τις οικογενειακές επιχειρήσεις του νησιού μας και προωθούμε την γαστρονομία αλλά και την κουλτούρα μας σε διάφορους πολιτισμούς του κόσμου.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα εξαγωγής παραδοσιακών Κυπριακών προϊόντων.

Οι άμεσες και άριστες επαφές που διατηρούμε με τους συνεργάτες και παραγωγούς μας, οι ανταγωνιστικές τιμές, η συνέπεια, η σοβαρότητα, η αξιοπιστία και η μεγάλη ποικιλία άριστων παραδοσιακών ποιοτικών προϊόντων ίσως μας καθιστούν τους καλύτερους της αγοράς.

Η δυναμική ομάδα της εταιρείας μας και η δυνατότητα προσαρμογής των προϊόντων που εξάγουμε στις ανάγκες των διαφορετικών χωρών και αγορών, δηλώνουν την συνεχή και σταθερή ανάπτυξη μας.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τις πρώτες εξαγωγές στην Αμερική και έχοντας ως βάση μια σταθερή συνεχή ανοδική πορεία στόχος μας είναι η υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος εξαγωγικής ανάπτυξης.

Σκοπός μας είναι να κτίζουμε το όραμα μας αλλά παράλληλα να μεταφέρουμε τις παραδόσεις και την κουλτούρα του νησιού μας και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.